Националният отбор на България за мъже под 21 години претърпя първо поражение

...
Националният отбор на България за мъже под 21 години претърпя първо поражение
Коментари Харесай

Русия се оказа прекалено силна за България на СП в София

Националният тим на България за мъже под 21 години претърпя първо проваляне на старта на втората фаза на международното състезание за тази възраст, което се организира в България и Италия. Воденият от Найден Найденов отбор отстъпи на Русия с 0:3 гейма (21:25, 22:25, 19:25) в дуел от група F на конкуренцията в зала " Левски София ". 

" Сборная " записа първите си три точки в този стадий и застана на първата позиция, изпреварвайки Полша с по-добро геймово съответствие. Днес " тайфа полска " надви над Бразилия с 3:1 гейма.

Руснаците преобладаваха на множеството детайли и съумяха да излязат от заплетените обстановки, което се оказа решаващо и за развоя на срещата. 

Българските волейболисти поведоха изначало, след което " сборная " изравни и поведе. Последваха нови мощни моменти на родния отбор, само че преимуществото на противника на обсада оказа въздействие и направи разликата. Момчетата на Найден Найденов съумяха да съкратят дистанцията, само че не бе задоволително да преодолеят руснаците. 

Във втората част " лъвчетата " още веднъж потеглиха мощно, само че още веднъж не съумяха да задържат преимуществото си. След осмата точка играта продължи равностойно, като на моменти съветският отбор оформяше лека преднина. В основните моменти последва разпределяне от страна на българските национали, което докара и до неточности. 

Двата тима играха точка за точка и в третия гейм, само че шесткратният първенец натисна със сервис и офанзива и се откъсна от нашите момчета. Това като че ли подейства мотивиращо за " лъвчетата ", които наваксаха изоставането си от 8:12 до 11:12. Надлъгването обаче продължи и състезателите на Михаил Николаев още веднъж поеха самодейността. Началният удар още веднъж бе решителен и в последна сметка " сборная " затвори чисто срещата след 25:19 и 3:0 гейма. 

Утре (28 септември) българските момчета срещат Полша в 19:00 ч.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР